MCDONALD'S MUNTPLEIN

MCDONALD'S MUNTPLEIN Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 616 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Muntplein. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2022 om 21:10 Bestelling was niet compleet.
8 jun 2022 om 18:15 Eindelijk een goed gegaan !!
6 jun 2022 om 10:08 Duurte veel te lang voor de bestelling er was
19 mei 2022 om 1:15 Veel te laat, en friet was lauw terwijl t 5 miniten afstand was
18 mei 2022 om 18:16 Ik had om 11:45 besteld voor 13:00, dit kwam vervolgens pas om 14:00 binnen. Dat ik het restaurant belde om 13:15 zeiden zei dat er geen bestelling was.
16 mei 2022 om 20:27 Eten was lekker en warm ! Goede service van mc !
10 mei 2022 om 19:25 Bezorgtijd werd steeds weer uitgesteld. Uiteindelijk duurde het 1,5 uur, terwijl wij in het centrum wonen! Patat lauw, hamburger niet heel heet, maar net oké.
26 apr 2022 om 20:59 Zoals in de mail stond dat het drie kwartier later bezorgd werd, zo gebeurde het ook. Een alleraardigste jongen kwam het eten brengen. Geweldig! Bij ons in Doetinchem heeft mc donalds niet eens een bezorgservice, dus ik ben heel blij.
13 apr 2022 om 23:07 Slechtste mc Donalds die ik heb gezien. Ik heb om half 5 besteld en kreeg pas om 9 uur mijn bestelling. Schandalig! Heb meer dan 4 uur lopen wachten voor me eten !!!! Het eten was ook nog koud en ik had een menu besteld en geen friet bij gekregen.
25 mrt 2022 om 23:19 We had to wait for two hours, to get a soaked bag delivered, because of a leaky applejuice. Also the food was cold. Will never order here again.
21 mrt 2022 om 19:50 Lekker knapperig en snel bezorgd.
13 mrt 2022 om 8:22 Item ontbrak, met name de frietjes waren niet warm genoeg en het Big Mac broodje was best droog en aan de donkere kant.