MCDONALD'S MUNTPLEIN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 648 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Muntplein. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 21:11 Fries cold, way too late, never again.
1 okt 2022 om 19:42 2 uur gewacht kwam alleen drinken ,bezorger terug gefietst voor het eten zit meer dan de helft er niet bij ! Echt bar slecht
24 sep 2022 om 9:13 Het eten was prima, het duurde alleen heel erg lang voor de bestelling bereid was om te bezorgen
23 sep 2022 om 0:01 De sauzen weer vergeten, loopt je bloed toch van weg!!!!
22 sep 2022 om 14:20 Voor de mcdonalds was dit echt een super trage levering… heb zo lang moeten wachten.
19 sep 2022 om 5:40 Commande non reçue !!!
15 sep 2022 om 19:22 Dreadful. Do not order from here. Ordered 5 burgers but got 2. Travelled over to fix, confronted by an obnoxious manager. Asked me why do I order then? No apologies. Worst service ever, ever, in my life- Congratulations Muntplein for the accolade :(
13 sep 2022 om 10:09 unfortunately we were missing some of the order again...every time something is missing from the order
13 sep 2022 om 8:40 Hamburger geleverd zonder ui, sla, augurk en milkshake zonder een rietje. Het lijkt erop dat Mc. Donald Muntplein hard achteruit gaat.
11 sep 2022 om 0:25 Ik had om 15:30 besteld en aangegeven dat wij het eten om18:30 verwachtte. Nou dan denk je Sarcee voldoende tijd is om te bezorgen toch? Niets is minder waar. Bezorgd.nl presteert het dan toch om gewoon niet op de afgesproken tijd te bezorgen.
5 sep 2022 om 10:41 The delivery was on-time as I could track it when it left the restaurant. The food thought arrived cold. There were no straws for the beverage and no napkins... this is not a good preparation from the restaurant!!! and lowers the McDonalds reputation
5 sep 2022 om 3:36 Delivery was correct - no mistakes. Food was as expected. Bottom line is I got what I ordered within 30 minutes. No complaints at all. Keep it up!